dinsdag 16 december 2014

Spaghetti con la bagna cauda

Van de week maakte ik Bagna cauda en gebruikte ik het als dipsaus. Gister gaf mijn buurvrouw als tip om het door de pasta te doen, handig als je nog wat over hebt. En super snel klaar! Ik vind de smaak minder sterk, de vis proef je amper nog. Kies een pasta waar de saus lekker omheen kan 'plakken', spaghetti is prima. 

Ingrediƫnten
Een eetlepel Bagna cauda per persoon
100 g. Pasta per persoon (meer of minder mag natuurlijk ook)
Geraspte kaas (Parmiggiano) en olijfolie ter garnering

Bereiding
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Het liefst al dente, zodat het nog een lekkere bite heeft. Na het afgieten de pasta terug in de pan doen en de Bagna cauda toevoegen, even roeren en op het bord leggen. Dan afmaken met geraspte kaas en een scheutje extra vergine olijfolie. 

Spaghetti

Buon appetito!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...