Voedingswaarden gehele saus
Koolhydraten
|
37,9 g.
|
Totaal vet
|
1,5 g.
|
Energie
|
71 kcal
|
Ingrediƫnten
580 ml. Passata di pomodoro (pure tomatensaus,
geen kant en klare!)
4 Basilicum blaadjes
Teentje knoflook
Snufje zout
Bereiding
Schil de knoflook en snij hem doormidden. Doe wat olijfolie in de pan en fruit de ui even aan (1). Doe dan de tomatensaus, blaadjes basilicum en snufje zout erbij (2). Laat het geheel een half uurtje pruttelen (3). Tussendoor wel kijken of de saus niet te dik wordt (en aan gaat bakken), dan beetje water erbij doen en roeren. Voor het gebruiken niet vergeten de knoflook eruit te halen (4).
Ingrediƫnten |
1. Knoflook fruiten |
2. Tomaten en basilicum |
3. Pruttelen |
4. Klaar voor gebruik |
Inspiratie |
Buon appetito!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten