Dit lasagna recept is super lekker, al zeg ik het zelf! En wat ik vooral heel handig vind, is dat het makkelijk in de vriezer kan. Als je dan toch bezig bent, maak dan twee porties. Zo heb je een lekker makkelijke maaltijd voor als je een keer geen zin hebt om te koken. En stiekem smaakt die opgewarmde versie nog lekkerder!
1x het recept ragù
1x het recept bechamelsaus
250 g. Lasagnevellen
Bol mozzarella in kleine stukjes gesneden
Geraspte kaas
Olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe in een ovenschaal een klein beetje olijfolie en een derde van de ragù (Bolognesesaus). Leg dan een laag lasagnevellen erop. Daarboven nog een derde deel van de ragù en dan weer een laag lasagnevellen. Dan het laatste deel van de ragù. Leg daar de blokjes mozzarella op. Dan de bechamelsaus en tot slot wat geraspte kaas voor een extra knapperig korstje. Dek dan de schaal af met aluminiumfolie en zet hem voor een half uur in de oven. Haal dan de aluminiumfolie eraf en laat nog een kwartier pruttelen. Zet dan de oven uit en je kunt lekker opscheppen.
Buon appetito!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten